Skapa hemsida för bröllop helt gratis

Skrivet i samarbete med Cazzino.seSka du snart anordna ett bröllop och fria livets vackraste dag? Då kan du vara i behov av en hemsida, som gärna får vara enkelt att tillverka och inte minst vara gratis. Om detta är ditt fokus så har du kommit helt rätt! Vi på Skapaegenhemsida.se rekommenderar i detta inlägg några olika partners som hjälper dig med att skapa en gratis hemsida inför ditt bröllop som gör att dina besökare kan få all information lättillgängligt och smidigt.


Skapa gratis hemsida inför bröllopet här!


Hemside-tips inför bröllopetGör det inte svårare än vad det behöver vara. Du behöver inte lägga tiotals timmar på att skapa en gratis hemsida inför bröllopet, utan håll designen och innehållet enkelt. Du har inte i uppgift att skapa ett nytt Facebook, utan enbart att ha en sajt som tillhandahåller den informationen som bröllopsgästerna definitivt kommer behöva. Det kan vara kontaktuppgifter till toastmastern, extra information om eventuella gåvor / presenter samt konkreta tips på klädkoden tillsammans med en karta till eventuell kyrka eller platsen där ni ska gifta er. Less is more, se exempel på en bra hemsida på Cazzino!


Försök matcha den grafiska designen i inbjudan. Skickar du ut inbjudan till bröllopet per post/brev? Vackert! Försök gärna matcha hemsidans nya design med det upplägg du hade i utskicket. Om dina programmeringskunskaper är begränsade (vilket dom ofta är) så räcker det med att ha med någon bild på inbjudan eller liknande. Det viktiga är att besökaren av sajten och bröllopet vet att dom kommit till rätt ställe när dom besöker din bröllopshemsida.


Ha med kontaktuppgifter till er och toastmaster. Vill du att personerna som besöker din hemsida ska kunna komma i kontakt med rätt personer inför bröllopet? Det är klart att du vill! Se därför till att ha med kontaktuppgifter till dom nyckelpersoner som är involverade i bröllopet direkt på sajten så att man lätt kan komma i kontakt med dom vid eventuella frågor kring presenter, tal eller annat.


Det var allt för oss i detta inlägg. Njut nu av din dag, och försök prioritera energin till dagen i sig och lägg mindre tid på att skapa en hemsida som klår alla andras bröllops-hemsidor. Det viktiga är kärleken under bröllopet!


Skapa gratis hemsida inför bröllopet här!