Köpa hemsida? Vi tipsar!


I samarbete med EMS Design

Går du i tankarna om att köpa en hemsida då du inte riktigt besitter alla kunskaper själv? Då kan det vara en god idé att ta hjälp av en webbyrå och låta dom göra jobbet åt dig. Du kommer tillsammans med webbyrån då överens om en enhetlighet som byrån kommer utgå från vid framtagandet av din nya hemsida – för att sedan lägga en beställning utifrån en skiss. Ett exempel på en webbyrå som hjälper dig med att köpa hemsidor till företag är EMS Design som har fasta priser, nöjd kund-garanti och dessutom fri support under hela avtalsperioden. Domän och webbhotell ingår dessutom i alla priser.


köpa hemsida

Be om skiss om du ska köpa hemsida


När du och din nya webbyrå sitter och planerar för hur din nya hemsida ska se ut är det viktigt att du, tillsammans med partnern som ska skapa hemsidan, kommer överens om hur hemsidan ska se ut och vilka funktionaliteter du som användare av hemsidan efterfrågar. Be alltid om en skiss så att du ser hur byrån tänker att din nya hemsida ska se ut när den blir en färdig produkt. Idéer som ventileras i text eller verbalt kan alltid låta bra, men det som är det riktigt viktiga i slutändan är att du får det du söker när du vill köpa hemsida.


Hitta en partner som känns långsiktig


Om du bedriver en hemsida i dags som du skapat själv så är sannolikheten ganska stor att du får något mejl i veckan från olika typer av byråer som vill uppgradera din hemsida utseende- och funktionsmässigt. Vi rekommenderar starkt att du försöker hitta en kreativ byrå som vet vad dom håller på med och som du får en långsiktig relation till. Världen är i ständig förändring, så det gäller att hitta en byrå som lever upp till den typ av fakta. Under nuvarande år är det väldigt modernt med hemsidor som har en rörlig bakgrund på startsidan exempelvis – men om några år kan det vara helt ute ur bilden. Hitta då en partner som kan hjälpa dig med att notera dessa typer av trender.


Vad säger dom som köpt hemsida förr?


Vad säger kunderna till den byrån som du planerar ska få bygga och skapa din nya hemsida? Är dom nöjda, eller finns det ett gäng med missnöjda kunder? När du planerar att köpa en hemsida så har förhoppningsvis byrån som du vänder dig till gott om kundreferenser som du kan ta del utav – precis som när du besöker en prisjämförelsesajt för att ta reda på vilken butik som erbjuder bäst pris av en viss produkt. Samma princip gäller när du ska köpa en egen hemsida – jämför och läs alltid recensioner.